Projektek

Futó projektjeinkről

GÉMOSZ Nívódíj, GÉMOSZ Partner Nívódíj

A GÉMOSZ 2017-ben ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját. A Szervezet Elnöksége ebből az alkalomból, és azért, hogy a kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó hazai márkakereskedések és márkaszervizek, illetve a szakma és a társadalom érdekében végzett munka nagy nyilvánosságot kapjon, Nívódíj alapításáról döntött.  Ezzel  2017-ben öt kategóriában az arra leginkább érdemesek erkölcsi elismerését szándékozik kifejezésre juttatni.

A GÉMOSZ Nívódíjak odaítéléséről egy e célra felállított független szakmai bizottság dönt, melynek tagjai a bankok, biztosítók, lízingcégek, olaj és festék forgalmazók vezető tisztségviselői, akik a márkakereskedésektől illetve márkaszervizektől beérkezett javaslatok alapján, titkos szavazással hozzák meg végső döntésüket.

A GÉMOSZ Nívódíjak az alábbi kategóriákban kerülnek odaítélésre:

  • GÉMOSZ Nívódíj – Az Év Márkakereskedése
  • GÉMOSZ Nívódíj – Az Év Márkaszervize
  • GÉMOSZ Nívódíj – Az Év Fiatal Márkakereskedője (csak természetes, 40 év alatti személy számára)
  • GÉMOSZ Életműdíj (csak természetes személy számára)
  • GÉMOSZ Partner Nívódíj (4 alkategóriában jogi személy, az „A szakmáért” alkategóriában  természetes személy számára)

A szakmai szempontok elsődlegességét figyelembe véve, a GÉMOSZ Nívódíj minden, érvényes szerződéssel rendelkező magyar márkakereskedés, márkaszerviz, illetve jelenleg is aktív tulajdonos személy részére ítélhető oda. Kategóriánként egy-egy jelöltre lehet jelölést leadni a jelölési felhívásban rögzítetteknek megfelelően, a jelölők önmagukra ajánlással nem élhetnek! A beérkezett jelölések kiértékelését követően, kategóriánként három-három jelölt kerül előterjesztésre. A nyerteseket közülük a díjátadást megelőzően választja meg a független döntéshozó bizottság.

A GÉMOSZ Partner Nívódíj – öt alkategóriában – a márkakereskedőkkel/márkaszervizekkel partneri kapcsolatban lévő,

  • biztosító (jogi személy)
  • bank (jogi személy)
  • gépjármű-finanszírozó (jogi személy)
  • nyomtatott vagy elektronikus autós médium (jogi személy – újság, TV vagy rádióműsor, online portál…)
  • a hazai újautó kereskedelem vagy a gépjármű márkaszerviz tevékenység piaci folyamatainak elősegítéséért, jogszabályi környezetének optimalizálásáért, a szakképzésben, illetve a szakmai érdekérvényesítésben tanúsított együttműködésért elismerni szándékozott természetes személy („A szakmáért” alkategória.)

A GÉMOSZ Partner Nívódíjra beérkező ajánlások kiértékelését követően a GÉMOSZ elnöksége dönt a díjazottakról.

H-2040 Budaörs, Malomkő u. 2.

Tel.: +36 (1) 877 2119
Fax: +36 (1) 222 9000
E-mail: gemosz@gemosz.hu