Tisztelt Márkakereskedő Kolléga!

 

Örömmel számolunk be arról, hogy a  GÉMOSZ és a  Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. között együttműködési megállapodás jött létre, melynek  alapján, a gépjármű márkakereskedésekre egyedileg kialakított, szolgáltató hely kérdőív kitöltésével, a márkakereskedők egyszerre pályázhatnak a Családbarát Hely, tanúsító védjegy Bronz fokozatára,  és a Családbarát Márkakereskedő címre is.  A CSBO weboldalán, www.csbo.hu, már elérhető, a  szolgáltató hely kérdőíveken belül, a gépjármű márkakereskedőkre vonatkozó speciális kérdéssor.

Amennyiben a szolgáltató helyen kívül, mint munkahely is szeretnéd megszerezni a Családbarát Hely, tanúsító védjegyet, úgy kérjük, töltsd ki a munkahely kérdőívet is.

A VÉDJEGY HÍRLEVÉL PDF -ben olvasható a CSBO által összeállított tájékoztató a tanúsítványok megszerzésével kapcsolatban.

A Családbarát Márkakereskedés program tehát elindult, kérlek, jelentkezz a tanúsítványok megszerzése érdekében a www.csbo.hu honlapon, hogy Te is gazdagítsd a Családbarát Márkakereskedők táborát szolgáltatásoddal az elégedett nagycsaládos vásárlók érdekében. A Programmal kapcsolatos további előnyökről az audit során adunk tájékoztatást.

Munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánok:

Gablini Gábor