GÉMOSZ országjáró körút – Budapest

Tegnap az Óbudai Autójavító Kft Volkswagen kereskedésében tartottuk meg a budapesti és Pest megyei kereskedőknek azt az értekezletet, mellyel már szinte az egész országot bejártuk,. Krénusz Ferenc a kereskedés tulajdonosa, bemutatta a vállalkozást, és beszélt arról, milyen fontos napjainkban az összefogás. Jó példát mutatnak erre, a Volkswagen- Audi márkakereskedők, akik abban a kivételes megtiszteltetésben részesültek, hogy Budapesten rendezhetik meg európai szövetség, az EDC, értekezletet, mellyen minden európai importőr, egyesület és a gyári Vorstand is részt vesz. Ez a példa is jól mutatja az összetartás fontosságát, hiszen csak így lehet valós eredményeket elérni.

Ezután Gablini Gábor beszélt arról, milyen változásokra számíthat a közeljövőben a szakma, hogy mennyire fontos a felelős cégvezetés, és a magas szintű ügyfélkiszolgálás. Beszét a GÉMOSZ céljairól, elért eredményeiről és végül ismertette a „Családbarát Márkakereskedés” koncepciót.

 

Konkoly Eszter kérte a résztvevőket, hogy tegyék meg javaslataikat az idei Nívódíj jelöltekre, hogy a szakma 2019 évben is elismerhesse a legjobbjait.

Ezen a helyszínen is bemutatkoztak támogatóink, akik az egész rendezvénysorozatra elkísértek minket.

Fidler Tamás a TOTÁL termékekről, szolgáltatásaikról és legújabb fejlesztéseikről beszélt.

A CLB Alkusz eredményeiről és a biztosítási piac általa kínált lehetőségekről Nagy László számolt be.

A Jóautók elmúlt 2 éves működéséről, elért eredményeiről, céljairól Halász Bertalan adott tájékoztatást.

A rendezvény a kereskedés megtekintésével zárult, mellyen kalauzunk Krénusz Gábor  a cég műszaki igazgatója volt.