A Kormány bejelentette, hogy 2019. Július 1-től támogatja a nagycsaládok a 7 személyes gépkocsi vásárlását. A program sikeres lebonyolításához egyedülálló mértékben tudnak hozzájárulni a Márkakereskedők. A GÉMOSZ elnöksége ezért úgy határozott, hogy elindítja a „Családbarát Márkakereskedés” programot. Azok a márkakereskedők, akik csatlakoznak a programhoz, vállalják, hogy kiemelten figyelnek a családok legmagasabb szinten történő kiszolgálására, illetve többletszolgáltatásokkal segítik a kormányzati szándék maradéktalan érvényesülését.

A GÉMOSZ a programról és a lehetséges nehézségekről országjáró körúton gyűjtötte össze a márkakereskedők véleményét, javaslatait. A körútról folyamatosan tájékoztatást adtunk, honlapunkon, illetve annak értékeléséről az áprilisi hírlevélben lehet olvasni.

A GÉMOSZ elnöksége, a körúton szerzett tapasztalatok, információk alapján a partnerekkel egyeztetéseket folytat a sikeres lebonyolítás érdekében. Tetrvezzük, hogy a Márkakereskedők munkájának segítése érdekében, Call Centert hozunk létre, hogy a gyakran előforduló kérdésekre gyors választ kaphassanak, illetve összegyűjtsük a program végrehajtása során felmerülő nehézségeket és azokra, az érintettekkel közösen, működő megoldásokat találjunk.

A program iránti nagy érdeklődésre tekintettel, a szükséges erőforrások biztosítása érdekében kérjük, hogy becsüljék meg az idei évben a programban értékesíthető és átadható gépjárművek számát, melyet a gemosz@gemosz.hu  e-mail címre legyenek szívesek megküldeni.

A „Családbarát Márkakereskedés„ programról 2019. május 29-én a Holiday Inn Hotelben tartandó GÉMOSZ konferencián számolunk be.