Tisztelt Kollégák!

Mint azt már előző levelemben írtam, július elején elindult a Családbarát Márkakereskedés program, amelyet minden oldalról komoly várakozás előzött meg. Napi kapcsolatban vagyunk az EMMI munkatársaival, ezért szükségünk van a tapasztalatokra. Amint az első támogatói okiratok megérkeztek, kiderült, hogy nincs elég adat, a támogatott személy beazonosításához. Ez ügyben megtörtént a módosítás, már az adószám is fel van tüntetve az ügyféladatok között. A hónap végén ismét egyeztetünk a felmerült ügyekben, ezért kérek mindenkit, aki a Családbarát Programban részt vesz, augusztus 28-án 12.00- óráig ossza meg velünk a programmal kapcsolatos tapasztalatait, észrevételeit, javaslatait. Különös tekintettel arra, hogy a támogatási összeg valóban beérkezik 15 napon belül, ahogy a törvény szövege rendelkezik, vagy nem.

Sokan jelezték, hogy a forgalomba helyezéssel komoly problémák vannak, akár hetekig is várni kell a dokumentumok kiállításáig, hátráltatva ezzel a családbarát programban részt vevő autók átadását, illetve a sorozatforgalomba helyezéseket is. Kérem jelezzétek, hol és mekkora a gond, illetve hol működik jól a rendszer, mert ebben az ügyben is igyekszünk az illetékesekkel megoldást találni.

Azoknak a kollégáknak akik elküldték észrevételeiket köszönöm, és kérek mindenkit, segítse munkánkat azzal, hogy ezt szintén megteszi.

Szeretnék tájékoztatást adni arról is, hogy szeptember hónapban elkezdődik a Családbarát Márkakereskedés minősítés auditálása is, a CSBO munkatársaival közösen, a GÉMOSZ részéről a minősítést Giczy Árpád elnökségi tagunk végzi. Kérem segítsék munkáját.

Üdvözlettel:

Gablini Gábor