Tisztelt Márkakereskedő Kolléga!

 

A   GÉMOSZ és a  Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. között létrejött együttműködési megállapodás alapján, a gépjármű márkakereskedésekre egyedileg kialakított, szolgáltató hely kérdőív kitöltésével, a márkakereskedők egyszerre pályázhatnak a Családbarát Hely, tanúsító védjegy Bronz fokozatára,  és a Családbarát Márkakereskedő címre is.  A CSBO weboldalán, www.csalad.hu/csaladbarathely, érhető el, a  szolgáltató hely kérdőíveken belül, a gépjármű márkakereskedőkre vonatkozó speciális kérdéssor. A VÉDJEGY HÍRLEVÉL PDF -ben olvasható a CSBO által összeállított tájékoztató a tanúsítványok megszerzésével kapcsolatban. A tanúsítást a GÉMOSZ részéről Giczy Árpád elnökségi tagunk végzi.

 

Amennyiben a szolgáltató helyen kívül, mint munkahely is szeretnéd megszerezni a Családbarát Hely, tanúsító védjegyet, úgy kérjük, töltsd ki a munkahely kérdőívet is.

 

A csatolt mellékletben olvasható a CSBO által összeállított tájékoztató a tanúsítványok megszerzésével kapcsolatban.

 

A Családbarát Márkakereskedés programban a  márkakereskedések tanúsítása már elindult, kérlek, ha még nem tetted meg, jelentkezz a tanúsítványok megszerzése érdekében a www.csalad.hu/csaladbarathely honlapon, hogy Te is gazdagítsd a Családbarát Márkakereskedők táborát szolgáltatásoddal az elégedett nagycsaládos vásárlók érdekében. A Programmal kapcsolatos további előnyökről az audit során adunk tájékoztatást.

 

Munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánok:

 

Gablini Gábor