A Total átalakul és Total Energies néven folytatja tovább

A részvényesek rendkívüli közgyűlésén, egyhangúan fogadták el azt a határozatot, melynek értelmében a Total, TotalEnergies-re változtatja a nevét. A névváltoztatással párhuzamosan, a Total Energies új vizuális arculatot is kap. Emellett megszavazták a társaság stratégiai átalakulását is, azzal a céllal, hogy a jövőben egy széleskörű energetikai vállalattá váljon.

Az új név és vizuális arculati elemek, megtestesítik a TotalEnergies által kitűzött célokat: egy széleskörű energetikai vállalattá válni, amely elkötelezett a megfizethetőbb, megbízhatóbb és tisztább energiák előállítása és biztosítása mellett.

“Az energia maga az élet. Mindannyiunknak szüksége van rá, a fejlődés egyik mozgatórugójaként is definiálható. A mostani változtatással hozzájárulunk az éghajlati kihívásokkal küzdő bolygó fenntartható fejlődéséhez és együtt tekinthetünk az energetikai újítások elé. Célunk, hogy világszínvonalú szereplői legyünk az energiaátalakítás piacának. Ezért alakul át a Total és válik TotalEnergies-é” – mondta Patrick Pouyanné, a TotalEnergies elnöke és vezérigazgatója.

A TotalEnergies-ről

A TotalEnergies kiemelkedő szereplője az energia piacnak: üzemanyagok, földgáz és alacsony szén-dioxid kibocsátású villamos energia termelésével és forgalmazásával foglalkozik. A 105 000 alkalmazottja elkötelezett a jobb energia iránt, amely biztonságosabb, megfizethetőbb, tisztább és a lehető legtöbb ember számára elérhető. Több mint 130 országban aktívan törekszik arra, hogy a fenntartható fejlődést, annak minden dimenzióját, az emberek jólétének biztosítására helyezze.