A bizalom szövetsége – A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének 20 éve, az alapítástól napjainkig

A GÉMOSZ jubileumi gálavacsorájának a Nívódíj átadáson kívül volt még egy fontos eseménye: bemutatásra került „A bizalom szövetsége„ című jubileumi kiadványunk, mely a GÉMOSZ 20 évének eseményeit eleveníti fel az alapítók emlékei alapján.

 

A Könyvben megszólal 21 alapító tag, a tagszövetségek, akik közül sajnos már több is megszüntette működését.

Bemutatjuk a 2017 és 2018 év nívódíjasait, partner nívódíjasait, valamint azokat, akik 2022 évben, az ünnepi évforduló alkalmából kaptak díjat.

Megszólalnak támogatóink, akik közül többen, az alapítás óta segítik a GÉMOSZ munkáját és azok, akik az utóbbi években csatlakoztak hozzánk.

A sikereket, eredményeket együttműködő partnereinkkel értük el, akik szintén emlékeznek a közös munkára.

A könyvet Konkoly Eszter a GÉMOSZ főtitkára szerkesztette, aki 10 évvel ezelőtt a „Guruló történelem” című kiadványunkban, 1990-től mutatta be a szakma magyarországi történetét.

A könyv a Széchenyi 2020 Európai Unió Szociális Alap támogatásával a GINOP-5.3.5-18-2020-00236 jelű „A munka jövője a gépjármű és motorkerékpár kereskedelme, javítása ágazatban” című projekt keretében nyert támogatási összegből készült.

A könyv térítésmentesen kerül átadásra, csak a kiszállítás költséget kell átvételkor megfizetni.

A maximálisan rendelhető darabszám 10 db.

Aki szeretne még 1-1 példányt a „Guruló történelem” című kiadványunkból is rendelni, azt korlátozott mennyiségben megteheti. Ebben az esetben is csak a szállítási költséget kell megfizetni.

A megrendeléseket kérjük, a gemosz@gemosz.hu e-mail címre küldjék.